5 Идеи за Пръстени за Салфетки

Представяме 5 готини предложения за пръстени за салфетки. Очакват Ви стандартни и нестандартни идеи.
5 готини предложения за пръстени за салфетки

Защо да използваме пръстени за салфетки?

Салфетките и всички свързани с тях аксесоари служат за подобряване на декорацията на всяко едно специално събитие. Пръстените за салфетки идват в стотици разновидности и са изработени от подръчни материали, дърво, пластмаса, метал и стъкло. Това разнообразие означава, че възможните комбинации на пръстен и салфетка са безброй, а всяко едно събитие с тези атрибути ще бъде единствено и уникално. Пръстените за салфетки могат да се сложат както на салфетки от плат, така и на такива от хартия.

Декоративни пръстени за салфетки

Този тип аксесоари служат като предпоставка за една по разчупена атмосфера. Предлагаме три варианта за декоративни пръстени за салфетки.

Декоративен пръстен за салфетки

1. Декоративен пръстен за салфетки

Едно семпло и изчистено решение, подходящо за различни видове мероприятия с не толкова официален етикет. Този декоративен пръстен придава усещане за чистота и симетрия.

2. Агресивен пръстен за салфетки

Комбинация от нежни и агресивни елементи. С този артикул намеквате на гостите си, че ги чака луд купон.

Агресивен пръстен за салфетки
Пръстен за салфетки от цветя

3. Пръстен за салфетки от цветя

Природна свежест и естествена красота. Цветята винаги доставят прекрасна атмосфера за всички събития, а тази лека комбинация може да се използва за неформални както и за формални случаи.

Метални и стъклени пръстени за салфетки

Металните и стъклени пръстени са по тежки като присъствие и се използват в събития от официален характер като сватби. В повечето случай те са изчистени и масивни, а на места може да намерите такива с гравирани имена или допълнителни елементи. Показваме Ви два варианта на този тип пръстени за салфетки.

Пръстен за салфетки със скъпоценен камък

4. Пръстен за салфетки със скъпоценен камък

Този изискат пръстен е със скъпоценен камък сапфир. Разбира се, ако трябва да използваме такива пръстени за всички гости, цената би излязла доста солена, но на пазара се предлага и пръстени с декоративен камък на прилична цена. Единствено трябва да решите дали ще подхожда на вашето събитие и дали ще се синхронизира с останалата декорация.

5. Стъклен пръстен за салфетки

Това е по скоро комбинация от метал и стъкло, отколкото само стъкло, но стъклото в комбинация с белия цвят създава изключително изчистена и стилна обстановка.

Стъклен пръстен за салфетки

Как да си направим сами пръстен за салфетки?

Изработката може да бъде доста лесна и приятна, а получения продукт да прилича на тези от декоративните пръстени за салфетки. Най-важното е да подберете подходящата основа или този елемент който ще придържа салфетката. Някои идеи за основа са малка пластмасова или метална гривна или да нанижете заедно перли. За декоративната част може да оставите на свобода въображението си. Използвайте дантела или изкуствено цветче или какъвто друг елемент се сетите. Може да ги залапите с лепило или тиксо. Каквото и да се получи, ще бъде уникално.

Read more:

Share: