Производство на салфетки

В производството на салфетки, JOLI вкарва цялата си експертиза и душа.
В производството на салфетки, JOLI вкарва цялата си експертиза и душа.

Производството на хартиени салфетки е една от основните дейности на JOLI. През годините, ние постоянно повишаваме своята експертиза и машини за да предоставяме качествени и стилни продукти на нашите клиенти и партньори. Целта ни винаги е била да предлагаме богато разнообразие от салфетки, подхождащи на всички вкусове, предпочитания и домашен декор. В момента имаме салфетки с размери 40х40см, 33х33см, 24х24см.

Хартия за производство

Какъв материал се използва в производството на салфетките JOLI? Само най-високо качество Европейска хартия с всички необходими сертификати. Материалът е произведен съобразно всички Европейски насоки, най-добри практики и стандарти. Ние работим изцяло с компании с безупречна репутация в производството на хартия.

Машини

Хартиените салфетки на JOLI са произведени от високи технологии в производството и пакетирането на салфетки. Ние ценим стила, перфекционизма и професионализма и се стремим да предоставяме тези ценности на нашите клиенти чрез продуктите. Нашите многофункционални машини ни позволяват да обслужваме най-големите търговски вериги в България и региона. JOLI допълнително полага усилия да обновяваме и иновираме нашето оборудване.

Производител на салфетки

Безупречни стандарти

Производствения процес на салфетки не е съвършен без нашите прекрасни служители и техния тежък труд. Спазвайте високите стандарти на перфекционизъм и грижа към клиента, нашия персонал следи за това всички наши продукти да излизат според нашите най-високи и стриктни стантарти за качество.

Rich Portfolio

Открийте нашето богато портфолио от стилни салфетки и изберете продукт, който съответства на вашия вкус.

Read more:

Share: