Станете партньор на JOLI

партньорство

Партньорство

Фирма „Орегона Индъстри“ винаги е отворена към партньори, които споделят нашите виждания и цели. Стремим се към изграждането на дълготрайни връзки с представители на ХоРеКа сектора както и със дистрибутори и търговски вериги. Ако Вие сте представители и желаете да работите с целенасочен, устремен и лоялен партньор, Ви каним да се свържете с нас.

дистрибуция

Дистрибутори

JOLI разполага с широка дистрибуционна мрежа на територията на страната и региона. Въпреки това, ние винаги търсим фирми с поглед в бъдещето и с желание да доставят безупречни и полезни продукти на потребителите. JOLI винаги сме отворени за дистрибутори на салфетки и кухненски рула.

Ключови принципи за фирмата са взаимно доверие и лоялност между нас и партньорите ни. Ние винаги даваме 100% от силите си в култивиране на едно успешно партньорство. Мисията на „ОРЕГОНА ИНДЪСТРИ“ ООД не е да Ви продаде продуктите си, а да изгради едно дълготрайно и взаимно полезно партньорство.

Развийте марката JOLI и във вашият регион като предоставите на клиентите си продукт, който е разнообразен и стилен, изграден с поглед в бъдещето и с грижа за потребителя.

търговски вериги

Търговски вериги

JOLI е една концепция за нещо много повече от качество, стил и грижа за клиента. JOLI обхваща възгледите на фирма „Орегона Индъстри“ за дълготрайно партньорство с нашите приятели от търговските вериги. Партньорство, което се ангажира да доставя високо ниво продукция на крайния потребител и да създаде взаимоотношения, базирани на доверие и лоялност.

Нашият екип винаги е ценял високо доверието на нашите приятели от търговските вериги и всеки ден се стремим да подобряваме марката и да донасяме на потребителя качество, грижа и чувство за стил. Нашите маркетингови анализатори постоянно следят пазарите в региона и заедно с дизайнерите на JOLI създават стилни продукти за всеки вкус.

Самото присъствие на JOLI на щанда допринася за позитивното и задоволително изживяване на вашият клиент докато пазарува. През годините, JOLI търпи много промени и поема ангажимент да продължи да се променя заедно с вкуса на потребителя.