Сини Салфетки

Разгледайте сините салфетки на JOLI. Стилни светлосини и тъмносини продукти за всички любители на цвета.
JOLI Сини Салфетки

Тази статия е почитателите на синия цвят и сините салфетки. Тук ще представим всички продукти на JOLI в синьо се надяваме те да подхождат на вашата кухня и дом.

Синьото е чист и успокояващ цвят, който символизира интелигентност и отговорност. Цветът е хладен и отпускащ. Светлосиньото е мирно, докато тъмносиньото означава дълбочина, сила и стил. Това е най популярния цвят на света и за двата пола и за корпоративно брандиране. И в логото на JOLI може да забележите тъмносин цвят.

Светлосини и тъмносини салфетки

Не случайно всички сини салфетки от портфолиото на JOLI са в луксозния ни клас. Започваме с сериите Decor Napkins – Black Label и Red Label. Предлагаме светлосини и тъмносини салфетки както и за капак на всичко – тюркоазени салфетки.

Луксозен клас хартиени салфетки от серията Decor Napkins-Black Label
Луксозен клас хартиени салфетки от серията Decor Napkins-Black Label

За финал представяме сините салфетки от серия Boutique Premium Napkins. Тук ще откриете светли тюркоазени салфетки както и тъмносини салфетки.

Серията се отличава с своята двупластова, но не толкова обемна изработка. Boutique Premium Napkins са подходящи за създаване на стилна обстановка.

Луксозни салфетки от серия "Boutique Premium". Двупластови с избор от цветове.
Луксозни салфетки от серия "Boutique Premium". Двупластови с избор от цветове.

Разгледайте и останалите салфетки от портфолиото на JOLI.

Read more:

Share: