Представяне на новия двоен пакет Twin Pack Napkins

JOLI Ви представя новия си продукт - двоен пакет салфетки от серия Twin Pack Napkins
JOLI двоен пакет качествени салфетки

За брандът JOLI, внедряването на нови продукти е често срещано явление. Тук се стремим винаги да сме в течение с нуждите и желания на нашите клиенти и партньори. Салфетките на JOLI комбинират в себе си свеж дизайн, грижа за клиента и усещане за стил.

С огромно удоволствие Ви представяме новия ни продукт – салфетките от серия “Twin Pack Napkins”. За първи път JOLI пуска на пазара двоен пакет, съдържащ 150 + 20 броя стилни и качествени еднопластови салфетки с разгънат размер 33х33см.

Twin Pack Napkins серията е удобно решение за семейни събития или празненства с вашите роднини и приятели. Допълнителния брой на салфетките в пакета ще Ви увери, че няма да изпаднете в некомфортна ситуация.

Избирайки JOLI, вие ставате част от нашето голямо общество, където разнообразието, качеството и грижата за семейството е винаги на първо място. В момента предлагаме два дизайна на салфетките в двойния пакет насочени към природата – красиви листа и прекрасни и закачливи пеперудки. Оставайки верни на себе си, JOLI гарантираме, че ще има и нови дизайни в бъдеще.

Разгледайте ги подробно тук.

Read more:

Share: