Едноцветни хартиени салфетки

JOLI представя едноцветните хартиени салфетки от своя каталог.
Joli едноцветни салфетки

В JOLI винаги се стремим да предоставяме на клиента стилни и качествени салфетки с модерени дизайни, които ще задоволят всеки вкус. Но въпреки това, ние също държим и на производството на класически едноцветни хартиени салфетки, които варират според технологията, използвана при създаването им.

Едноцветни бели хартиени салфетки

Хартиените салфетки от чистия, бял цвят идват под четири различни форми в каталога на JOLI. В серията ни Kitchen Napkins ще откриете икономични, бели салфетки от един пласт, а в Dinner Napkins те са със сгъвка от 1/8, подходяща за моментално слагане на масата.

В луксозната ни серия ще намерите по-плътни бели хартиени салфетки в серията Boutique Napkins. Те са стилни и двупластови, съчетаващи технология и комфорт. Elegance Napkins предлагат същата изработка на салфетките на по-големия размер 40х40 сантиметра.

Едноцветни хартиени салфетки в цвят

И тук каталогът на JOLI блести със своето разнообразие. Color Napkins съдържат еднопластови цветни салфетки от среден клас.

В луксозния ни клас ще намерите много цветове в сериите едноцветни салфетки Décor Napkins – Red Label и Black Label. Стилна и качествена двупластова изработка, съчетана с технологията point-to-point за по-голям обем. 

Boutique Premium Napkins притежава любимите ви цветове в двуплатсова, плътна изработка, гарантираща комфорт и усещане за стил.

Read more:

Share: